Obala kralja Petra Krešimira IV br.12, 51280 RAB, HRVATSKA
+ 385 (0) 51 725 900
sales@arbianahotel.com
  • it
  • de
  • en
  • hr
AKTIVNI ODMOR

Zelenilo rapskih šuma i plavetnilo mnogobrojnih uvala mjesta su gdje svatko može naći svoj mir, ali i idealna prilika za aktivni odmor. Iz bogate ponude sportsko-rekreativnih aktivnosti koje Rab nudi, organiziramo Vama najzanimljivije.

Kontaktirajte nas za detalje i dogovor oko svakog izleta.

Old Olive Plantation

Plantaže starih maslina

Vodimo vas do Luna na otok Pag, gdje na površini od 24 hektara možete hodati, trčati ili voziti bicikl u najstarijem masliniku na svijetu, gdje se starost pojedinih stabala maslina procjenjuje na više od 1500 godina.

Paintball

Paintball

Organiziramo Vam, u Mediteranskom okruženju, razne Paintball igre: Capture the flag, last man standing, urban warfare ili president. Moguće igrati i za vrijeme loših vremenskih prilika.

biking

Biciklizam

Za vas organiziramo mountainbike ture u Kvarnerskom zaljevu. Uživajte u prekrasnom mediteranskom krajoliku i čistom zraku Raba,Paga, Lošinja, Cresa ili Krka. Vodimo vas Speed Cruiser gliserom do odabranih tura.

trekking and hiking

Planinarenje i treking

Vodimo Vas uz Rab, organizirano sportskim gliserima, na otok Pag, Lošinj, Cres, Krk i kopno, gdje su beskrajne staze kroz mediteranski krajolik i povijesne znamenitosti.

diving & snorkeling

Ronjenje

Ponuda ronjenja uključuje gotovo sve mogućnosti kao što su plažno ronjenje, ronjenje brodom, noćna ronjenja i ronilačka putovanja. Bogata ponuda programa također nudi Discover Scuba Diving, za djecu, od tečajeva za početnike do naprednih tečajeva, kao što Nitrox, trimix i rebreather. U uron ćemo vas odvesti do najzanimljivijih i najljepših mjesta kao što su grebeni, špilje i olupiname oko otoka Raba i susjednih otoka.

Sea Kayaking

Kajak

Organiziramo za Vas ture kayakom po otoku Rabu ili oko susjednih otoka kao što su Grgur i Goli, vožnje uvalama, lagunama, “Robinzon” plažama i povijesnim znamenitostima.

Fishing

Ribolov

Organiziramo za vas ribolovne ture i big game fishing uz otok Rab i Kvarnerske otoke. Ponuda uključuje: Dozvolu za ribolov, mamac, profesionalnu opremu za ribolov i mediteranski catering

Oldtimer Panorama

Panoramska vožnja oldtimerom

Uživajte u panoramskoj vožnji otokom Rabom. Vozite se u Jaguar Oldtimeru i uživajte u ugodnoj glazbi i prekrasnim zalascima sunca. Osobni vozač i boca šampanjca su uključeni.

Pure nature Chillout sessions

Opuštanje

“Pure nature Chillout sessions” u prekrasnim “Robinzon” uvalama otoka Raba, prijevoz gliserom i viseća ležaljka su uključeni.

Photo Sessions

Photo Sessions

Nudimo vam profesionalne foto sessione za vrijeme svih vaših aktivnosti.

Skipper School

Škola za skipere

Prilika za polaganje tečaja i dobivanje dozvole za upravljanje jedrilicom i motornim plovilom. Uz mogućnost satova vožnje

Transfers

Transferi

Organiziramo za Vas transfere iz obližnjih zračnih luka, kao što su Zagreb, Zadar i Rijeka izravno do hotela i natrag.

Book Now