Obala kralja Petra Krešimira IV br.12, 51280 RAB, HRVATSKA
+ 385 (0) 51 725 900
sales@arbianahotel.com
  • it
  • de
  • en
  • hr
O hotelu

Luksuzni boutique hotel Arbiana je idealno mjesto za one koji traže savršen omjer vrhunske kvalitetne usluge i kulturnog gostoprimstva prožetog otmjenim interijerom I raskošnim okolišem. Nalazi se na otoku Rabu, najzelenijem otoku na Jadranu, te jednom od najsunčanijih mjesta u Europi.
Smješten je uz samo more, okružen opojnim mediteranskim parkom u starom gradu Rabu, koji očarava svojom tisućljetnom povješću.

Sagrađen 1924. godine kao utočište ondašnje europske aristokracije, svih ovih godina hotel je prepoznatljiv po svojem ekskluzivnom odnosu prema gostu i visokoj kvaliteti usluge, te sitnicama koje svakom gostu boravak u hotelu Arbiana čine posebnim i fantastičnim iskustvom. Ponekad, male stvari čine veliku razliku…
Idealna je destinacija za odmor najzahtjevnijih gostiju u potrazi za profinjenom i opuštajućom atmosferom.

Trideset elegantno i šarmantno uređenih soba i apartmana, razlikuje se svojim različitim oblicima, dekorom interijera ekskluzivnim materijalima i vlastitom jedinstvenošću.
Hotel je nedavno obnovljen i uređen po najvišim standardima luksuza i udobnosti. Liftom se dolazi do otmjenih soba rashlađenih klima-uređajem, opremljenih LED televizorima sa satelitskim programom, te bežičnim pristupom internetu. S balkona pruža se spektakularan pogled na Jadransko more, a s prozora djela soba uranja se u čari starog grada, koji je sa svoja četiri zvonika i romaničkom arhitekturom na dohvat ruke.

U gurmanskom restoranu “Agatini vrtovi ”, uz ekskluzivna vina najboljih svjetskih i hrvatskih vinara, očekuju vas pažljivo odabrane najsvježije lokalne sezonske namirnice koje naš vrhunski chef sa svojim timom pretvara u ukusne delicije otočne, mediteranske i internacionalne kuhinje.
Na prekrasnoj terasi restorana uživajte u miru zelenila, uz jutarnju kavu i fini doručak. U Lounge baru u sklopu restorana i Wine baru „G9“ možete uživati u popodnevnom osvježenju, aperitivu prije večere ili čaši vina za „laku noć“.

Opustite se uz vanjski bazen sa sunčalištem, odvojite trenutak za masažu pod baldahinima, uronjeni u ambijent povjesne jezgre grada Raba uz mirise mediteranskog bilja.

Book Now