Obala kralja Petra Krešimira IV br.12, 51280 RAB, HRVATSKA
+ 385 (0) 51 725 900
sales@arbianahotel.com
  • it
  • de
  • en
  • hr
RAB ACTIVE – DISCOVERY DIVE, KAYAK AND BIKE!

PAKET UKLJUČUJE:

Smještaj u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe s luksuznim buffet doručkom – 4 noćenja

1. dan: Prijavite se, smjestite se u Vašoj odabranoj sobi i popijte piće dobrodošlice . Ako imate malo slobodnog vremena, prošetajte kroz povijesno središte starog grada Raba.

2. dan: Discovery ronilački program – u popodnevnim satima, koji se sastoji od teorijskog uvodnog dijela, upoznavanja opreme i odjeće, ulaska u vodu i ronjenja. Avantura će trajati oko dva sata, što je vrlo dugo ako uživate u svakom trenutku maksimalne dubine od 5 m. Program ronjenja je pod vodstvom iskusnih, stručnih i certificiranih ronilačkih majstora, tako da ste u dobrim rukama. Prijevoz na lokaciju nije uključen u paket.

3. dan: Kayak izlet područjem Geoparka – pogledajte drugačiju perspektivu prirodnih ljepota Otoka Raba koje nudi ova prekrasna kajak tura. Veslati ćete kristalno čistim morem, istražiti skrivene plaže i špilje i hridi na istočnoj strani otoka. Vrhunac turneje je skok u “Medovu Bužu”, sa svoje 4 metra visokog stropnog otvora, a zatim ronjenje kroz mali prolaz u stijenama. Prijevoz na lokaciju starta i natrag uključen.

4. dan: Biciklistički dan – Nakon doručka preuzmite svoje bicikle i istražite brojne staze i šetnice na Rabu.
U večernjim satima pripremit ćemo Vam “tasting menu” od 3 slijeda našeg fine dining “a la carte” restorana Agatini Vrtovi, u kombinaciji s izborom vina za svako jelo.

Dodatni dani s 10% popusta – Ako još imate vremena za odmor, produžite Vaš boravak i uživajte na plaži ili u našem bazenu, odaberite “Arbiana masažu” s lokalnim lavandinim uljem …

  • Besplatno parkiralište
  • Rana prijava (ovisno o raspoloživosti)
  • Kasna odjava (ovisno o raspoloživosti)
  • Besplatni bežični pristup internetu

    * U slučaju nesposobnosti pružanja programa zbog vremenskih uvjeta, osigurat ćemo zamjenske aktivnosti.
Book Now