Agatini Vrtovi

Ljubav ide kroz želudac. Zato ćete se u meni restorana “Agatini Vrtovi” zaljubiti na prvi pogled. A uz samo jednu večer provedenu na njegovoj ljetnoj terasi uz antičke zidine stare gradske jezgre to će postati doživotna ljubav. Restoran u kojem se tradicionalna jela stapaju s modernim kulinarskim trendovima, svježe lokalne namirnice koje se susreću s egzotičnim načinima pripreme.

Mediteranska riblja i mesna jela za naš jelovnik pomno su birana u suradnji s poznatim gastro konzultantima. Predjela poput ribljeg carpaccia spojenog s emulzijama domaćeg voća, domaće tjestenine u obliku šurlica ili raviole punjene sa skutom u kombinaciji s morskim plodovima osvojit će vaše nepce.

Riblje namirnice nabavljamo od lokalnih ribara kako biste uživali u lokalnim i svježim okusima. Svaki prilog pomno je odabran kako bi zaokružio savršenstvo okusa na vašem tanjuru. Naše maštovite deserte morate isprobati. Krase ih lagane teksture u kombinaciji sa svježim lokalnim namirnicama. Kombinacija za koju uvijek mora ostati mjesta. Ovaj prostor idealan je za intimna vjenčanja.

Za prave gurmane pripremili smo i tasting menu od tri slijeda, a uz svaki slijed iskusni enolog vam je pripremio i pripadajuću sortu vina poznate hrvatske vinarije Galić. Osim vrhunske vinske karte, Agatini vrtovi mogu se pohvaliti i nagradom Turističke zajednice za najbolji restoran na Rabu u 2018.

Wine bar

Uživajte u boravku
Wine bar “G9”

Wine bar “G9”

U Wine baru „G9“ možete uživati u popodnevnom osvježenju, aperitivu prije večere ili čaši domaćem i stranom vina za „laku noć“. Naši konobari predstavit će vam svaku vrstu pića, a i delikatese koje poslužujemo uz njih, u talijanskom stilu. Ako preferirate viski, poslužujemo vrhunske viskije i cigare koje odlično idu uz njih.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj