Arbiana Hotel

1/2

Na jednom od najljepših jadranskih otoka, smjestio se luksuzni Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel. Ova oaza mira idealno je mjesto za one koji traže savršen omjer vrhunske kvalitetne usluge i kulturnog gostoprimstva prožetog otmjenim interijerom i raskošnim okolišem. Hotel je smješten na samo par koraka od mora, okružen mediteranskim parkom u starom gradu Rabu, koji očarava svojom tisućljetnom poviješću.

Trideset elegantno i šarmantno uređenih soba i apartmana, razlikuje se svojim različitim oblicima, dekorom interijera ekskluzivnim materijalima i vlastitom jedinstvenošću. Naša vrata otvorena su i za vaše ljubimce pa ih slobodno povedite s vama na odmor.

Ugostiteljska priča Hotela Arbiana seže u 1924. godinu, kada je hotel sagrađen kao utočište europske aristokracije. Tradicija je to koje se nismo odrekli pa je tako kroz sve ove godine hotel prepoznatljiv po svojem ekskluzivnom odnosu prema gostu i visokoj kvaliteti usluge. Hotel je nedavno obnovljen i uređen po najvišim standardima luksuza i udobnosti.

U dizajnu interijera pažnja je posvećena svakom detalju, kako estetski, tako i funkcionalno. Jer male stvari čine razliku. S balkona pruža se spektakularan pogled na Jadransko more, a s prozora djela soba pogled puca u povijest, na čaroban stari grad.

Hotelske pogodnosti

Ne brinite ni o čemu
Agatini Vrtovi

Agatini Vrtovi

Uživajte u hrani

Gurmani će tu pronaći utočište u restoranu “Agatini vrtovi”. Ekskluzivna vina najboljih svjetskih i hrvatskih vinara stapaju se ovdje sa svježim lokalnim sezonskim namirnicama koje naši chefovi pretvaraju u spektakle za ukusne pupoljke. Na prekrasnoj terasi restorana uživajte u miru zelenila, uz jutarnju kavu i fini doručak.

Tretmani lica, tijela i masaže

Tretmani lica, tijela i masaže

Za sve ljubitelje opuštanja i uživanja, pripremili smo tretmane ljepote u kojima ćete uživati. Razmazite
svoje lice i tijelo specijaliziranim tretmanima ljepote ili uživajte u opuštajućim masažama. Rezervacije
i upiti na recepciji hotela.

Wine bar “G9”

Wine bar “G9”

U Wine baru „G9“ možete uživati u popodnevnom osvježenju, aperitivu prije večere ili čaši domaćem i stranom vina za „laku noć“. Naši konobari predstavit će vam svaku vrstu pića, a i delikatese koje poslužujemo uz njih, u talijanskom stilu. Ako preferirate viski, poslužujemo vrhunske viskije i cigare koje odlično idu uz njih.

E-bike, mountain bike, segway

E-bike, mountain bike, segway

Ispunite odmor

Istražite sve ljepote otoka Raba uz e-bike, segway ili mountain bicikle. Ne propustite isprobati e-bike, spoj vrhunske tehnologije i avanture, s potpisom Greyp Bike – sestrinske tvrtke Rimac automobila. Ako nikada niste vozili segway, ne brinite se jer je jednostavan za uporabu. Za prave avanturiste pripremili smo mountain bicikle.

Punjač za električna vozila

Punjač za električna vozila

U starogradskoj jezgri Raba parkiranje nije najzabavniji sport, ali vi o tome ne morate brinuti jer vam mi nudimo parking u sklopu hotela. Ako stižete električnim automobilom budite bez brige. U sklopu hotela imamo punjač za električna vozila – „Tesla destination charger“ koji nudi mogućnost punjenja Teslinih vozila te svih ostalih električnih i hibridnih vozila s europskim „type 2“ konektorom.

Mjesto za intimno vjenčanje

Mjesto za intimno vjenčanje

Arbiana Heritage Luxury Boutique Hotel je idealno mjesto za intimna vjenčanja. Svojom elegancijom, luksuzom i lokacijom pruža vam pravi bajkoviti ambijent kakav najbitniji dan vašeg života i zaslužuje. S druge strane, naša usluga osigurava da apsolutno sve prođe u najboljem redu.

Iskusite

Uživajte u Rabu

Lokacija

Uživajte u pogledu

Kontakt

Uživajte u boravku
  • Obala kralja Petra Krešimira IV/12, 51280 Rab, Hrvatska
  • +385 51 775 900
  • info@arbianahotel.com
  • sales@arbianahotel.com
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj