Iskusi Rab

Rab je poznat po svojoj bajkovitoj prirodi te kulturnoj i povijesnog baštini. Zelene rapske šume pružit će vam utočište u hladu za rekreaciju.

Plave rapske uvale će vam dati priliku da nađete svoj mir, ali i pružiti priliku da probudite avanturista u sebi i uživate u mogućnostima za aktivni odmor koje vam Rab nudi.

Pool & massage

Ne brinite ni o čemu

U relax zoni razmazit ćemo vas opuštajućim masažama, a nakon masaže rashladite se u bazenu i uživajte upijajući sunce na sunčalištu uz bazen.

Bicikl

Ispunite odmor

Istražite sve ljepote otoka Raba uz e-bike, segway ili mountain bicikle.  

Transferi

Kako do tamo?

Organiziramo transfere iz zračnih luka (Zagreb, Zadar, Rijeka) te hotela.

Photo sessions

Uhvatite trenutak

Organiziramo fotografska snimanja tijekom svih vaših aktivnosti.

Iskustva

Uživajte u Rabu
Ronjenje i ronjenje na dah

Ronjenje i ronjenje na dah

Rab i njegova podmorska okolica idealno su mjesto za ronjenje. Otok je okružen grebenima, špiljama, potopljenim brodovima i šarenim biljnim i životinjskim svijetom što će vaše ronilačko iskustvo dići na drugu razinu. U našoj ponudi imamo gotovo sve ronilačke mogućnosti, od plažnog ronjenja, ronjenja brodom, noćnog ronjenja pa sve do većih ronilačkih putovanja.  Između ostalog, nudimo i Discover Scuba Diving tečajeve za djecu te razno razne tečajeve za ronjenje, od početničkih do naprednih (Nitrox, trimix i rebreather).

Planinarenje i treking

Planinarenje i treking

Nema boljeg načina za upoznavanje najzabačenijih dijelova otoka i najskrivenijih uvala nego uz naše treking ture. Organiziramo prijevoz sportskim gliserima uz otok Rab i susjedne otoke (Pag, Lošinj, Cres, Krk) te vas vodimo kroz spektakularni mediteranski krajolik i povijesne znamenitosti kojima ovaj kraj odiše.

Vožnja bicikla

Vožnja bicikla

Ima li išta bolje od vožnje bicikla uz more, okruženi mediteranskim krajolikom? Mi vjerujemo da nema. Stoga za vas organiziramo mountainbike ture po Kvarnerskom zaljevu..

Kajak

Kajak

Treba vam neka kombinacija sporta, razgledavanja i uživanja u prirodi? Nema problema. Za vas organiziramo posebno skrojene ture kajakom oko Raba i susjednih otoka (Grgur i Goli otok), vožnje uvalama, lagunama, “Robinzon” plažama i povijesnim znamenitostima.

Škola za skipere

Škola za skipere

Nekad nema boljeg odmora od odmora na kojem naučimo nešto. Nudimo vam priliku za polaganje tečaja i dobijanje dozvole za upravljanje jedrilicom i motornim plovilom koja uključuje i mogućnost satova vožnje.

Paintball

Paintball

Za one željne adrenalina, u hladu mediteranske šume organiziramo razne Paintball igre: Capture the flag, last man standing, urban warfare ili president. Ovo je super opcija i za kišne ljetne dane, za kojih naš paintball centar svejedno radi.

Transferi

Transferi

Organiziramo transfere iz zračnih luka (Zagreb, Zadar, Rijeka) te hotela.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj