Discovery dive, kayak and bike

Rab Active

Molimo vas da unesete željene datume prijave i odjave.

Smještaj u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe s luksuznim buffet doručkom – 4 noćenja.

1. dan: Prijavite se, smjestite se u Vašoj odabranoj sobi i popijte piće dobrodošlice. Ako imate malo slobodnog vremena, prošetajte kroz povijesno središte starog grada Raba.

2. dan: Discovery ronilački program – u popodnevnim satima, koji se sastoji od teorijskog uvodnog dijela, upoznavanja opreme i odjeće, ulaska u vodu i ronjenja. Avantura će trajati oko dva sata, što je vrlo dugo ako uživate u svakom trenutku maksimalne dubine od 5 m. Program ronjenja je pod vodstvom iskusnih, stručnih i certificiranih ronilačkih majstora, tako da ste u dobrim rukama. Prijevoz na lokaciju nije uključen u paket.

3. dan: Kayak izlet područjem Geoparka – pogledajte drugačiju perspektivu prirodnih ljepota Otoka Raba koje nudi ova prekrasna kajak tura. Veslati ćete kristalno čistim morem, istražiti skrivene plaže i špilje i hridi na istočnoj strani otoka.

Vrhunac turneje je skok u “Medovu Bužu”, sa svoje 4 metra visokog stropnog otvora, a zatim ronjenje kroz mali prolaz u stijenama. Prijevoz na lokaciju starta i natrag uključen.

4. dan: Biciklistički dan – Nakon doručka preuzmite svoje bicikle i istražite brojne staze i šetnice na Rabu. U večernjim satima pripremit ćemo Vam “tasting menu” od 3 slijeda našeg fine dining “a la carte” restorana Agatini Vrtovi, u kombinaciji s izborom vina za svako jelo.

Dodatni dani s 10% popusta – Ako još imate vremena za odmor, produžite Vaš boravak i uživajte na plaži ili u našem bazenu, odaberite “Arbiana masažu” s lokalnim lavandinim uljem …

* U slučaju nesposobnosti pružanja programa zbog vremenskih uvjeta, osigurat ćemo zamjenske aktivnosti.

Hotel uključuje

Opustite se
  • Klimatizirane sobe
  • Besplatni Wi-Fi
  • Osiguran parking
  • Otmjen restoran

Paket uključuje

Uživajte u Boravku
  • Smještaj u dvokrevetnoj sobi za dvije osobe s luksuznim buffet doručkom – 4 noćenja
  • Rana prijava (ovisno o raspoloživosti)
  • Kasna odjava (ovisno o raspoloživosti)
  • Besplatni bežični pristup internetu

Agatini Vrtovi

Uživajte u hrani
Agatini Vrtovi

Agatini Vrtovi

Uživajte u hrani

Ljubav ide kroz želudac. Zato ćete se u meni restorana “Agatini Vrtovi” zaljubiti na prvi pogled. A uz samo jednu večer provedenu na njegovoj ljetnoj terasi uz antičke zidine, to će postati doživotna ljubav. Restoran u kojem se tradicionalna jela stapaju s modernim kulinarskim trendovima, svježe lokalne namirnice koje se susreću s egzotičnim načinima pripreme. Osim toga, Agatini vrtovi mogu se pohvaliti nagradom Turističke zajednice za najbolji restoran na Rabu u 2018, i vrhunskom vinskom kartom.

Iskustva

Ostale posebne ponude

Uživajte u Rabu
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj